Veddelev Borger og Grundejer Forening

og Veddelev Vejlaug

Velkommen til Veddelev Borger og Grundejer Forening

Veddelev vikingesmykke fundet på Sønderø af Vagn Jensen, Veddelev

Veddelev Borger og Grundejer Forenings formål er at samle borgere og grundejere på Veddelev halvøen for løsning af fælles opgaver, samt og at medvirke til så gode forhold for alle beboere i Veddelev området som muligt. Dette omfatter også opsætning af badebroen og Rødehus på Nordstranden, samt forskellige aktiviteter af bred interesse for beboerne.

Fastelavns arrangement for alle børn i Veddelev Søndag d. 11 februar kl. 10 - 12 ved Børnehuset, Baunehøjvej 50 i Veddelev.

Hent plakaten til din opslagstavle her: Fastelavn plakat.pdf

Generalforsamling afholdt Tirsdag d. 14. november 2023

Henvendelse til formanden Piet Jansen, 40577331  mail: formand@veddelev.dk

Henvendelser om kontingent til Søren Poulsen mail: kasserer@veddelev.dk

Henvendelser om mobilnøgle til toiletter og omklædning i Rødehus, samt mulighed for lån af huset: roedehus@veddelev.dk

Seneste om FORS Fjernvarmeprojektet i Seneste Nyheder

70,6% af de mulige husstande, som kan tilsluttes til fjernvarme i Veddelev har nu sagt ja til FORS projektet om at etablere et forsyningsnet med Fjernvarme i Veddelev.

Der er stadig mulighed for at flere kan melde sig til. Faktisk gælder tilbuddet indtil de begynder at grave vejen op udfor dit hus.

Vil du vide mere om FORS tilbud og tidsplanerne læs mere her: FORS/Veddelev